logo
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Cleaning

Uw auto is u heel wat waard. Laat ons uw voertuig wassen, poetsen en polijsten en u kunt uitgaan van het beste resultaat. We gebruiken alleen biologisch afbreekbare reinigingsmiddelen, voorkomen krassen en zorgen ervoor dat het in uw auto weer heerlijk fris ruikt.

Informatie

Een strak glanzende carrosserie, een stralend schoon interieur: dat rijdt wel zo prettig. Bovendien, goed en regelmatig onderhoud zorgt ook voor een hogere restwaarde van uw auto. Zo boekt u dubbel winst.

Neem voor meer informatie over cleaning contact op, we vertellen graag over de mogelijkheden voor uw auto.

Content Image 2

Wij helpen u snel op weg

Kunt u niet zonder een auto of bestelwagen? Bij Ivan Autoverhuur Tilburg begrijpen we dat maar al te goed. Dus schakelen we snel. En zorgen we ervoor dat u in uw voertuig naar keuze zo op weg bent.

Bekijk het aanbod

Bekijk ook deze items

Dagverhuur

Heeft u een vervoersmiddel nodig voor korte tijd? Bij ons huurt u voordelig per dag uw voertuig naar keuze.

Lees meer
listview-img3

Short-lease

Huren voor langer dan één maand? Met een groot assortiment en scherpe tarieven bieden we u altijd een passend voertuig.

Lees meer
listview-img3

Extra’s

Soms heeft u meer nodig dan alleen vervoer. Daarom huurt óf koopt u bij ons ook uw extra’s, zoals steekwagens en aanhangwagens.

Lees meer
listview-img3

Verzekering

Kies bij ons uw extra verzekeringen, bijvoorbeeld voor het verlagen van uw eigen risico. Ook bieden we u een schadeverzekering voor inzittenden, net als een banden- en autoruitverzekering.

Lees meer
Sub Page Slider Image

Werkplaats

Onderhoud, reparatie en alles voor uw banden. En terwijl uw auto bij ons in goede handen is, rijdt u voordelig in een van onze huurauto’s.

Lees meer
listview-img3

Cleaning

De beste behandeling zorgt voor het mooiste resultaat. Bovendien knapt uw auto er niet alleen enorm van op, ook de restwaarde gaat omhoog.

Lees meer
Sub Page Slider Image
Morgen Internet - Zorgeloos website