logo
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Shortlease

Een auto, bestelwagen of Vespa nodig voor minstens één maand? Met onze gunstige tarieven voor shortlease rijdt u voor langere tijd voordelig tot wanneer u wilt. Ons assortiment is breed, met ook voor u het voertuig dat u zoekt.

Modellen van A-merken

Ons assortiment is met zorg en kennis samengesteld. Zo zijn onze bedrijfswagens uitsluitend van Mercedes-Benz, uiteenlopend van een Citan tot een bakwagen met laadlift. Ook een 9-persoonsbus ontbreekt niet in ons aanbod.

Voor personenauto’s heeft u bij ons, naast Mercedes-Benz, keuze uit de merken BMW, Smart en Volkswagen. We hebben ze in verschillende modellen en daardoor beschikbaar in meerdere prijscategorieën. Ook huurt u bij ons originele Italiaanse Vespa’s, van het model Sprint. Ze staan hier voor u klaar, in meerdere kleuren.

wat-wij-image

Wij helpen u snel op weg

Kunt u niet zonder een auto of bestelwagen? Bij Ivan Autoverhuur Tilburg begrijpen we dat maar al te goed. Dus schakelen we snel. En zorgen we ervoor dat u in uw voertuig naar keuze zo op weg bent.

Bekijk het aanbod

Bekijk ook deze items

Dagverhuur

Heeft u een vervoersmiddel nodig voor korte tijd? Bij ons huurt u voordelig per dag uw voertuig naar keuze.

Lees meer
listview-img3

Short-lease

Huren voor langer dan één maand? Met een groot assortiment en scherpe tarieven bieden we u altijd een passend voertuig.

Lees meer
listview-img3

Extra’s

Soms heeft u meer nodig dan alleen vervoer. Daarom huurt óf koopt u bij ons ook uw extra’s, zoals steekwagens en aanhangwagens.

Lees meer
listview-img3

Verzekering

Kies bij ons uw extra verzekeringen, bijvoorbeeld voor het verlagen van uw eigen risico. Ook bieden we u een schadeverzekering voor inzittenden, net als een banden- en autoruitverzekering.

Lees meer
Sub Page Slider Image

Werkplaats

Onderhoud, reparatie en alles voor uw banden. En terwijl uw auto bij ons in goede handen is, rijdt u voordelig in een van onze huurauto’s.

Lees meer
listview-img3

Cleaning

De beste behandeling zorgt voor het mooiste resultaat. Bovendien knapt uw auto er niet alleen enorm van op, ook de restwaarde gaat omhoog.

Lees meer
Sub Page Slider Image
Morgen Internet - Zorgeloos website